Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan KuPS teki päätöksen päävalmentajastaan – Taattua savolaista laatua

Pasi Tuutti päävalmentaja KuPS
AOP

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt päätöksen tulevan kauden päävalmentajan suhteen ja pestistä on tehty sopimus Pasi Tuutin kanssa. Sopimus kestää vuoden 2023 loppuun asti.

Kuopion Palloseuran valmentajana vuodesta 2020 alkaen toiminut Pasi Tuutti on syntyjään kuopiolainen ja sydän sykkii vahvasti kuopiolaiselle jalkapallolle. 43-vuotias Tuutti on kulkenut KuPS:n junioripolun läpi ja valmennusinto syntyi juuri kotikaupungissa.

Valinta oli luonnollinen jatkumo KuPS:lle, sillä Tuutti on pystynyt näyttämään taitonsa ja intohimonsa viimeisten vuosien aikana.

– Olen iloinen ja tyytyväinen siihen, että löysimme KuPS:lle kuopiolaisen päävalmentajan. Pasi on viime vuosina kehittynyt valmentajana ja on nyt valmis ottamaan vastuun KuPS:n menestyksestä tulevalla kaudella.

– Oleellista on myös se, että hän on työllään kolmen viime kauden aikana saavuttanut seurajohdon, pelaajien ja joukkueen taustojen täyden luottamuksen, KuPS Oy:n pääomistaja Ari Lahti kommentoi.

Tuutille päävalmentajan rooli Kuopion Palloseurassa on ollut jo pitkään haaveena.

– Tällaisen mahdollisuuden saaminen omassa kasvattajaseurassa on tietenkin ainutlaatuinen tilaisuus, joka osuu harvemmin kohdalle. Olen todella kiitollinen seuran tarjoamasta mahdollisuudesta. Pelaajilta ja valmennustiimiltä saamani tuki on ollut sanoin kuvaamatonta ja tuntuu todella hyvältä.

– Nyt on aika painaa kaasu pohjaan ja ottaa koko tiimin osaaminen viimeistä piirtoa myöten käyttöön. Tavoitteena on edelleen pelata sellaista jalkapalloa, että pokaaleita saadaan jatkossakin Kuopioon, Tuutti kommentoi.

Tuutin lisäksi miesten edustusjoukkueen taustoissa jatkavat maalivahtivalmentaja Joonas Pöntinen, fysiikkavalmentaja Mika Lähderinne, fysioterapeutti Joonas Ojantie, analyytikko Viki Savonen, valmentaja Issa Thiaw, lääkäri Janne Pesonen sekä huoltopäällikkö Sami Miettinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset