Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan Inter hankki toisen polven hyökkääjälupauksen

FC Inter Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigan FC Inter on tehnyt pelaajasopimuksen nuoren ja lupaavan Anton Aaltosen kanssa. Hyökkäyspään pelaajan sopimus on mallia 2+1 vuotta.

19-vuotias Anton Aaltonen siirtyy Veikkausliigan FC Interiin HJK:n organisaatiosta, jossa hän pelasi yli kymmenen viime vuoden ajan. Kyseessä on oivan potentiaalin omaava pelaaja, jonka otteita Interin urheilu- ja kehitysjohtaja Olli Kangaslahti on katsellut mielenkiinnolla jo pitkään.

– Olen henkilökohtaisesti seurannut Antonin uraa hyvin nuoresta asti. Hän on aina ollut äärimmäisen lahjakas. Iän myötä hänelle on tullut myös äärettömän kova kunnianhimo sekä urheilussa että muutenkin. Hän on ikäisekseen todellinen huippuammattilainen. Hän suhtautuu harjoitteluun ja pelaamiseen juuri oikealla tavalla. Hän haluaa kehittää sekä taidollisia että fyysisiä ominaisuuksiaan joka päivä.

Antonin seurasiirto sujui HJK:n ja Interin välillä hyvin.

– Haluan omalta osaltani kiittää HJK:n organisaatiota myös siitä. HJK on tehnyt Antonin kanssa äärettömän hyvää työtä läpi hänen junioripolkunsa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme organisaationa jatkaa tätä työtä ja olla omalta osaltamme auttamassa Antonia eteenpäin urallaan, Kangaslahti pohtii kiitollisena.

Anton ampui viime kaudella verkot kireiksi Kakkosen sarjatasolla Klubi 04:n paidassa. 24 ottelua tuottivat 11 osumaa. Edeltävällä kaudella hän sai tuntumaa Ykkösen peleihin saman jengin kanssa. Steppi liigatasolle lienee vain ajan kysymys.

– Me asetamme kovat odotukset häneen ja olemme varmoja siitä, että hän on valmis vastaamaan näihin odotuksiin, Kangaslahti aprikoi.

Toisen polven huippuhyökkääjä tähtää korkealle

Antonilla on selvä kuva itsestään pelaajana.

– Koen itseni hyvin voitontahtoiseksi ja haluan tehdä maaleja. Välillä olen myös äänekäs kentällä. Vahvuuteni ovat etenkin hyökkäyspelissä sekä tilanteiden ja maalien luomisessa. Puolustamisessa on vielä kehitettävää, Aaltonen arvioi.

Hänelle jäi lämpimät muistot Klubi-vuosista.

– Opin siellä hyvin paljon ja kehityin niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Odotan kuitenkin nyt innolla tätä uutta kappaletta urallani Interissä.

Tulevaisuuden haaveet ovat kirkkaana mielessä.

– Unelma on vielä päästä isommille kentille ja tämä on oiva askel näyttää ja osoittaa, että myös pystyn siihen.

– Interillä on nuori ja taitava joukkue. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan heidän kanssaan, Aaltonen pohtii.

Hän on toisen polven futaaja, sillä Antonin isä Mika Aaltonen teki komean pelaajauran kansainvälisillä pelikentillä. Antonin lyhyen tähtäimen tavoitteet kuulostavat ennalta mainittujen haaveiden kannalta järkeviltä.

– Tavoitteet ovat voittaa, tehdä maaleja ja saada minuutteja sekä kokemusta, nuorukainen julistaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset