Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenhamin siirtokohteen tulevaisuus selvillä? – José Mourinho: “Tällä hetkellä vaikuttaa siltä…”

Nicolo Zaniolo
AOP

Nicolo Zaniolon tulevaisuus on puhuttanut jo pidemmän aikaa mediassa. AS Roman pelaaja ei ole aiemmin itse ottanut kantaa ympärillään velloneisiin siirtohuhuihin, mutta José Mourinho kertoo hänen tehneen lähtöhalunsa selväksi.

Tottenham Hotspurin tiedetään olevan sinnikkäästi AS Roman Nicolo Zaniolon kintereillä. Kuten aiemmin kerroimme, Antonio Conte, on iskenyt silmänsä kiinni italialaiseen ja uskoo tämän tuovan uuden ulottuvuuden Spursin pelaamiseen.

Miestä linkitettiin Tottenhamiin jo viime kesän aikana Dejan Kulusevksin ja Richarlisonin loukkaantumisten myötä, mutta tuolloin valmista ei kuitenkaan tullut.

Tämän jälkeen Spursin raportoitiin kääntäneen katseensa kohti Leandro Trossardia, joka päätyi lopulta kuitenkin paikalliskilpailija Arsenalin paitaan.

Nyt Tottenham on ilmaissut uudelleen kiinnostuksensa Zanioloa kohtaan, mutta hänen hankintansa saattaa olla helpommin sanottu kuin tehty. Siitäkin huolimatta, että Giallorossin päävalmentaja, José Mourinho, myönsi hiljattain pelaajan pyytäneen seurasiirtoa.

– Zaniolo haluaa vaihtaa seuraa. On kuitenkin täysin toinen asia toteutuuko hänen toiveensa. Hänestä tähän mennessä esitetyt tarjoukset eivät ole olleet lähellekkään riittävän suuria. Tarvitsemme vain riittävän sopimustarjouksen. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että hän tulee jatkamaan täällä.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset