Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalille ja Chelsealle jäämässä luu käteen – Carlo Ancelotti: “Hän on koskematon”

Eduardo Camavinga
AOP

Real Madridin manageri Carlo Ancelotti vakuuttaa, että Eduardo Camavinga on “koskematon” eikä hän ole lähdössä seurasta käynnissä olevan siirtoikkunan aikana.

Mediassa uutisoitiin viikonloppuna, että Arsenal ja Chelsea olivat tehneet tiedusteluja Real Madridin Eduardo Camavingasta. Molempien seurojen tiedetään haluavan vahvistaa keskikenttäänsä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Los Blancos-manageri Carlo Ancelottilta kysyttiin Camavingan tulevaisuudesta. Kaiken nähnyt italialaistaktikko ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

– Emme aio päästää Camavingaa lähtemään, hän on koskematon. Aivan kuten (Luka) Modric ja Toni Kroos, Ancelotti latasi.

Camavinga on tällä kaudella aloittanut La Ligassa vain viisi ottelua, ja kellottanut yhteensä 1041 minuuttia.

Hän on pelannut täydet 90 minuuttia tällä kaudella vain kolmessa ottelussa, joista kaksi Copa del Reyn alkukierroksilla.

Arsenal vahvisti puolustustaan Speziasta saapuneella Jakub Kiwiorilla, mutta Tykkimiesten uskotaan edelleen pitävän verkot vesillä.

Chelsea on ollut viime päivinä raportoidusti ainakin Moises Caicedon, Yves Bissouman ja Franck Kessien kintereillä. Kaikki kolme pelaajaa ovat nykytietojen valossa jatkamassa tämänhetkisissä joukkueissaan, joten Blues joutuu kääntämään katseensa muualle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset