Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

La Ligan jättiseurat hierovat jo toista pelaajakauppaa lyhyen ajan sisään? – “Hänen tulevaisuutensa kiinnostaa meitä”

Yannick Carrasco
AOP

FC Barcelonan kerrotaan olevan kiinnostunut Atletico Madridin Yannick Carrascosta. Vuonna 2020 Wanda Metropolitanolle saapuneella Carrascolla on ollut vaikeuksia nousta tällä kaudella joukkueen avauskokoonpanoon.

Atletico Madridin taituri Yannick Carrasco saattaa olla lähtökuopissa. Belgian maajoukkuemies on pudonnut viime aikoina alaspäin Diego Simeonen hierarkiassa ja peliminuutit ovat jääneet vähemmälle.

Carrasco on pelannut tällä kaudella 16 ottelussa ja tehnyt yhden maalin, mutta tullut useimmiten vaihdosta kentälle. FC Barcelonan kerrotaan olevan kiinnostunut miehen palveluksista varsinkin kun Memphis Depay matkasi hieman aiemmin toiseen suuntaan.

Barcan jalkapallojohtaja, Mateu Alemany, kommentoi Depayn myyntiä ja seuran kiinnostusta Carrascoa kohtaan seuraavasti:

– Memphisin siirto oli meidän kannatamme hyvää liiketoimintaa. Xavi (päävalmentaja Xavi Hernandez) kertoi aiemmin olevansa tyytyväinen nykyiseen miehistöömme, joten olemme rauhallisin mielin. Näillä näkymin pelaajaryhmämme on pysymässä entisellään.

– Neuvottelemme Carrascon tilanteesta Atleticon kanssa, sillä hänen tulevaisuutensa kiinnostaa meitä. Kyseessä on erittäin lahjakas pelaaja.

Nykytietojen valossa näyttää siltä, että mahdollinen siirto voisi totetua aikaisintaan kesällä, sillä katalaanien on tarkkailtava rahankäyttöään, eikä Atleticollakaan tunnu olevan kiire päästä Carrascosta eroon.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset