Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea saamassa jälleen yhdet rukkaset – Ecuadorin maajoukkemies jatkamassa nykyisessä osoitteessaan

Moisés Caicedo
AOP

Brightonin Moises Caicedo on ollut monen valioliigaseuran kiinnostuksen kohteena. Ecuadorilainen vakuuttaa kuitenkin olevansa täysin keskittynyt nykyiseen joukkueeseensa. Lähteiden mukaan miehen entinen valmentaja, Graham Potter, on yrittänyt houkutella häntä Stamford Bridgelle.

Chelsea on joutumassa pettymyään Moises Caicedon hankinnan suhteen. Brightonin uutisoidaan pitävän kynsin ja hampain kiinni keskikenttäpelaajastaan, jonka yllä on vellonut siirtohuhuja viime kesästä lähtien.

Blues on ollut erittäin kiinnostunut hankkimaan Ecuadorin maajoukkuemiehen Graham Potterin johdolla Stamford Bridgelle, mutta viimeisten tietojen valossa Brighton ei ole valmis luopumaan kultakimpaleestaan.

Seagullsin kausi on sujunut positiivissa merkeissä ja joukkue majailee tällä hetkellä kuudentena. Useammat sarjan kärkiseurat ovat tavoittelleet raitapaitojen keskikentän moottoria. Pelaaja itse vakuuttaa keskittymisen pysyvän kuitenkin ainoastaan Amex Stadiumilla.

– Olen keskittynyt vain Brightoniin. Tämä on joukkueeni ja olen tärkeä osa sitä. Ulkopuolelta kuuluvat asiat eivät vaikuta tekemiseeni millään tavalla.

– Olen kiitollinen tälle seuralle, joka antoi minulle mahdollisuudet päästä pelaamaan säännöllisesti. En ole antanut huhujen vaikuttaa itseeni ja olen täysin keskittynyt käynnissä olevaan projektiimme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset