Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern München edelleen Valioliigan maalitykin kintereillä: “Tämä olisi megaluokan siirto”

Harry Kane lähdössä Tottenhamista?
AOP

Harry Kanen siirtymisellä Bayern Müncheniin on ehditty huhuilla jo hyvän tovin. Englantilainen on kuitenkin edelleen Tottenham Hotspurin pelaaja. Bayernin johtoportaassa pitkään toiminut Uli Hoeness ottaa kantaa englantilaiskärjen mahdolliseen hankintaan.

Bayern Münchenin entinen puheenjohtaja Uli Hoeness ei usko saksalaisseuran mahdollisuuksiin hankkia Harrya Kanea.

Saksan mestarijoukkue kartoitti ensimmäisen kerran mahdollisuutta hankkia Englannin kapteeni kesällä 2022. Saksalaisten manageri Julian Nagelsmann suututti Spurs-kollega Antonio Conten paljastaessaan julkisesti ihailunsa Kanelle.

Useat Bayernin hallituksen jäsenet ovat sittemmin seuranneet Nagelsmannin esimerkkiä, joka ei ole varsinaisesti parantanut seurojen välejä. Hoeness, joka jätti virallisesti asemansa joukkueen peräsimessä kolme vuotta sitten, ottaa nyt kantaa Kanen tilanteeseen.

– Kane on loistava pelaaja, mutta tämä olisi megaluokan siirto. Manchester City tavoitteli häntä 140 tai 150 miljoonalla eurolla. En usko, että Bayern pystyy tai haluaa maksaa tälläisiä summia.

Lähteiden mukaan Bayern yrittääkin neuvotella Kanen pyyntihintaa hieman alaspäin. Myös Manchester United on ilmaantunut apajille, joten mikä tahansa on mahdollista.

Kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta kuitenkin näyttää se, että maalitykki jatkaa uraansa Hotspur Stadiumilla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset