Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Yllätyssiirto tekeillä? – AC Milan tavoittelee Newcastlen ranskalaistähteä

Allan Saint-Maximin
AOP

AC Milan on lähteiden mukaan kiinnostunut Newcastle Unitedin Allan Saint-Maximinista. Ranskalaispelaaja on jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle Eddie Howen alaisuudessa.

Allan Saint-Maximin oli viime kaudella yksi Newcastle Unitedin tärkeimmistä hyökkäyspään pelaajista. Ranskalaistähden säväyttävät esitykset eivät jääneet yhdeltäkään valioliigafanilta huomaamatta, mutta tällä kaudella on ollut selkeästi hiljaisempaa.

Loukkaantumisista kärsinyt Saint-Maximin on pudonnut vähitellen alaspäinä Magpiesin nokkimisjärjestyksessä, eikä hän ole pystynyt tuomaan samanlaista vaikutusta joukkueen peliin kentällä ollessaan kuin viime vuonna.

Viimeisten raporttien mukaan AC Milan on ranskalaishyökkääjän kintereillä ja koittaa taivutella häntä siirtymään San Sirolle. Milanossa pyritään varautumaan Rafael Leãon mahdolliseen lähtöön, joten mitat täyttävän korvaajan kartoitus on täydessä vauhdissa.

Rossonerin ykkössiirtokohteena on pidetty AS Roman Nicolo Zanioloa, mutta José Mourinhon hiljattain antamien kommenttien mukaan näyttää siltä, että pelaaja on jäämässä Stadio Olimpicolle.

Saint-Maximin on äärettömän taitava pelaaja, joka on tuonut räjähtävyydellään ja yllätyksellisyydellään runsaasti iloa Magpiesin faneille.

Mies on kuitenkin päässyt vammoista toivuttuaan vain neljä kertaa avauskokoonpanoon tämän kauden aikana, joten hänen pelituntumansa ei liene paras mahdollinen.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset