Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-legenda lyttää Frank Lampardin: “Hän ei voi itsekään olla yllättynyt potkuistaan”

Frank Lampard
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Frank Lampardin työpaikka oli jo pitkään vaarassa. Viikonloppuna pelattu West Ham-ottelu jäi lopulta Lampardin viimeiseksi Toffeesin peräsimessä ja hän sai monoa maanantain aikana. Sky Sportsin asiantuntija, Jamie Carragher, ottaa kantaa englantilaisen potkuihin.

Evertonin seurajohto sai lopulta tarpeekseen ja päätti erottaa Frank Lampardin joukkueen päävalmentajan paikalta maanantaina. Toffees kärsi viikonloppuna tappion West Hamille, jonka myötä sinipaidat ovat jääneet ilman voittoa kymmenessä viimeisessä ottelussaan.

Lampardin potkuja pidettiin vain ajan kysymyksenä ja lopulta väistämätön tapahtui. Sky Sportsin asiantuntija ja entinen Liverpool-puolustaja, Jamie Carragher, kertoi oman mielipiteensä Lampardin kohtalosta.

– Uskon, että kannattajat halusivat enemmänkin muutoksia johtoportaan kuin managerin osalta. Mielestäni valmentajanvaihdos oli joka tapauksessa oikea päätös.

– Lampardin alaisuudessa joukkue pelasi käytännössä yhtä huonosti kuin Rafa Benitezinkin. Tässä mielessä hän ei voi itsekään olla yllättynyt potkuistaan. He ovat sarjataulukon häntäpäässä, joten tulokset puhuvat puolestaan.

– On kuitenkin selvää, että kulissien takana on tapahtunut paljon, eikä Evertonin ongelmat ole pelkästään pelillisiä. He ovat tehneet perustavanlaatuisia virheitä monella eri osa-alueella.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga