Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Valioliiga

ManU:ssa toivotaan supertähden jatkavan nykyisen sopimuksen umpeuduttua: “Joukkueen pelitapa on rakennettu hyödyntämään hänen vahvuuksiaan”

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford on ollut tällä kaudella jälleen oma itsensä. Huikeassa vireessä oleva englantilainen on mättänyt kaikki kilpailut yhteenlaskettuna jo 17 osumaa Mancheter Unitedille. Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, kehottaa hyökkääjäänsä allekirjoittamaan jatkosopimuksen punapaitojen kanssa.

Manchester Unitedin tähtihyökkääjän, Marcus Rashfordin, nykyinen sopimus on päättymässä vuoden 2024 kesällä.

Englantilaishyökkääjää on yhdistetty vahvasti etenkin Ranskan liigassa pelaavan Paris Saint-Germainin riveihin. Ligue 1:n jättiseura on ilmaissut ihailunsa Rashfordia kohtaan julkisesti, mutta toistaiseksi mies on kuitenkin edelleen ManU:n pelaaja.

Red Devilsin päävalmentaja, Erik ten Hag, toivoo, että joukkueen ykköshyökkääjä jatkaa Old Traffordilla myös nykyisen pahvinsa umpeuduttua.

– Tämä on Rashfordille kaikkein paras paikka olla, sillä haluamme rakentaa ensin Englannin parhaan joukkueen. Sen jälkeen koko Euroopan ja maailman.

– Meidän välisemme puheet ovat luottamuksellisia, mutta Rashford ymmärtää, että tämä on hänen seuransa. Tämä on hänelle oikea ympäristö jatkaa kehittymistään ja täällä hän pelaa uransa parasta jalkapalloa.

– Joukkueen pelitapa on rakennettu hyödyntämään hänen vahvuuksiaan. Hän tietää olevansa meille tärkeä pelaaja ja me ymmärrämme, että tarvitsemme häntä, jos haluamme menestyä.

Lähde: 90min

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga