Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen Leeds valmentaja ykkösvaihtoehtona Frank Lampardin tilalle Evertoniin

Marcelo Bielsa manageri Leeds
AOP

Everton on tehnyt Leedsin entisen valmentajan Marcelo Bielsan ykkösvaihtoehdokseen seuran seuraavaksi manageriksi erottuaan Frank Lampardin maanantaina.

Bielsa, joka on ollut työttömänä sen jälkeen, kun hän lähti Leedsistä viime vuoden helmikuussa, on jo keskustellut seuran johtoportaan pestin aloittamisesta ja ilmaissut halukkuutensa ottaa tehtävän vastaan. Toffeesin seuraava peli on vasta 4. helmikuuta, jolloin Arsenal vierailee Goodison Parkilla.

Argentiinalainen neuvotteli Scott Parkerin seuraamisesta Bournemouthin valmentajana ennen MM-kisoja, mutta rooli annettiin lopulta tilapäiselle pomolle Gary O’Neilille.

Toffees lähestyi Bielsaa sen jälkeen, kun Lampard erotettiin maanantaina iltapäivällä West Hamin 2-0-tappion seurauksena London Stadiumilla lauantaina – kyseessä oli jo heidän kolmas peräkkäinen tappionsa liigassa.

Bielsa ohjasi Leedsin takaisin Valioliigaan vuonna 2020 16 vuoden poissaolon jälkeen ja johti sen yhdeksänneksi ensimmäisellä kaudellaan korkeimmalla sarjatasolla, ennen kuin hän jätti seuran kauden 2021/22 puolivälissä seuran ollessa vaarassa pudota liigasta.

Kollegat, mukaan lukien Pep Guardiola ja Mauricio Pochettino, ovat maininneet 67-vuotiaan miehen yhdeksi maailman parhaista valmentajista, ja hänen ansiotaan ovat useiden Leedsin pelaajien, mukaan lukien Patrick Bamfordin ja Englannin keskikenttäpelaajan Kalvin Phillipsin, menestys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga