Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Evertoniin huhuttu maajoukkuepelaaja yllättävässä saagassa – siirtyy lainalle Tottenhamiin

Arnaut Danjuma
AOP

Tottenham on saanut vietyä maaliin lainasopimuksen Villarreal-hyökkääjä Arnaut Danjumasta – vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli melkein liittynyt Evertoniin.

Sky Sports News kertoi maanantaina, että Danjuma liittyy managerittoman Evertoniin tiistaina. Siirron odotettiin silti menevän läpi huolimatta Frank Lampardin potkusta, jolla oli avainrooli kaupassa.

Dramaattisena käänteenä Alankomaiden maajoukkueen pelaaja matkusti kuitenkin yhtäkkiä Lontooseen keskustelemaan Spursin kanssa, ja 25-vuotias pelaaja on nyt päättänyt siirtyvänsä Antonio Conten joukkueeseen.

Tottenhamilla on mahdollisuus ostaa Danjuma, kun hänen lainansa päättyy kauden lopussa.

Danjuma: Toivon, että voin tarjota jotain uutta

– On mahtavaa allekirjoittaa sopimus Spursiin. Olen erittäin iloinen saadessani olla täällä”, Danjuma kertoi seuran sisäiselle medialle.

– Heti kun Tottenham tuli minulle, se oli täysin turhaa. Se on valtava seura, jolla on loistava valmentaja. Tilat ovat ilmeisen uskomattomat, joten minulle on ollut erittäin jännittävää olla osa tätä joukkuetta.

– Odotan todella innolla työskentelyä managerin kanssa. Hänellä on niin paljon kokemusta, ja siksi se on minulle loistava tilaisuus oppia ja olla huippujen joukossa.”

Tottenham on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Sillä on eroa 3 pistettä edellä olevaan Manchester Unitediin, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga