Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milan-luotsi rajun pettymyksen jälkeen: “Onneksi pääsemme pelaamaan jo lauantaina”

Simone Inzaghi
AOP

Inter Milan joutui pettymään edellisellä Serie A-kierroksella, kun joukkue kärsi tappion sarjan keskikastiin kuuluvaa Empolia vastaan. Nerazzurrin manageri, Simone Inzaghi, vaatii ryhmältään tasonnostoa lauantaisessa Cremonese-ottelussa.

Simone Inzaghin valmentama Inter Milan kärsi maanantaina yllätystappion Empolille, kun Tommaso Baldanzi viimeisteli ottelun ainoan maalin Giuseppe Meazzalla.

Inter putosi pistemenetyksen myötä Serie A:n neljännelle sijalle 13 pistettä kärkipaikkaa pitävän Napolin taakse. Milanolaisille tarjoutuu kasvojen pesun paikka lauantaina, kun vastaan asettuu sarjajumbo Cremonese.

Inzaghi uskoo, että nopea paluu arkeen on ainoa oikea lääke kovan pettymyksen jälkeen.

– Onneksi pääsemme pelaamaan jo lauantaina. Olen vakuuttunut, että joukkue haluaa näyttää tasonsa Empoli-ottelun jälkeen.

– On selvää, että meidän täytyy nostaa tasoamme, jos haluamme saavuttaa jotain tällä kaudella. Napoli on karkumatkalla, mutta heidän perässään on viisi joukkuetta erittäin lähellä toisiaan.

Cremonesea valmentava Davide Ballardini on Inzaghille tuttu hänen omalta peliuraltaan.

– Pelasin urallani hänen alaisuudessaan ja tiedän, että hänen joukkueensa on aina hyvin valmistautunut otteluihin. He ovat pystyneet saamaan hyviä tuloksia, emmekä tule saamaan mitään ilmaiseksi.

Lähde: Reuters

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A