Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Everton-tähden siirto askeleen lähempänä – Newcastle lyönyt riittävän määrän puntia pöytään

Anthony Gordon
AOP

Anthony Gordonin seurasiirto on nytkähtänyt eteenpäin. Newcastle Unitedin ja Evertonin kerrotaan päässeen sopuun englantilaisen siirtosummasta, joten mies saatetaan nähdä hyvinkin pian uuden kotiyleisönsä edessä St. James’ Parkilla.

Evertonin tähtipelaaja, Anthony Gordon, on ollut viime kesästä lähtien siirtohuhujen ympäröimänä. Chelsea oli aggressiivisesti englantilaislupauksen perässä, mutta Everton torppasi Bluesin lähentelyt kerta toisensa jälkeen.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Gordon on viimein pakkaamassa laukkunsa. Newcastle United on hieronut Evertonin kanssa kauppoja tammikuun aikana ja seurojen kerrotaan nyt päässeen yhteisymmärrykseen hyökkääjän hintalapusta.

Everton pyyti nuorukaisesta aiemmin noin 60 miljoonan punnan siirtokorvausta, mutta on lähteiden mukaan suostunut pudottamaan hintapyyntöään. Newcastlen tekemä, lisäosineen 45 miljoonan punnan tarjous näyttää sittenkin tehneen tehtävänsä ja pelaajan odotetaan vaihtavan maisemaa piakkoin.

Vuodesta 2021 lähtien Evertonia edustanut Gordon on pelannut tällä kaudella 16 valioliigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Avauskokoonpanopaikka on ollut kuitenkin kaikkea muuta kuin selvä, joka saattaa osittain selittyä pelaajan ympärillä velloneilla siirtohuhuilla.

Pelaajan itsensä kannalta siirron toteutuminen olisi toivottavaa. Sekasorron partaalla oleva Everton ei pysty tällä hetkellä tarjoamaan parasta kehitysympäristöä Gordonin tulevaisuuden kannalta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset