Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-hyökkääjä lähdössä lainalle? – Superlahjakkuuden peliaika jäänyt vähiin tällä kaudella

Anthony Elanga
AOP

Manchester Unitedin Anthony Elanga on jäänyt tällä kaudella viime kautta pienemmälle vastuulle. Ruotsalaishyökkääjän uskotaan olevan mahdollisesti siirtymässä muualle lainasopimuksen turvin.

Manchester Unitedin kerrotaan olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia Anthony Elangasta. ManU:n uskotaan haluavan pitää miehen pelioikeudet itsellään, joten lainasiirto näyttää tällä hetkellä ainoalta vaihtoehdolta.

Tuulennopea ruotsalainen nousi Ole Gunnar Solskjærin aikakaudella Unitedin edustusmiehistöön ja oli viime kaudella yksi joukkueensa parhaista pelaajista. Tällä kaudella vyölle on toistaiseksi kertynyt 16 valioliigaottelua, mutta lähinnä vaihtopelaajan roolissa.

Ajaxista hankitun Antonyn saapuminen ja Marcus Rashfordin loistava pelivire ovat syöneet Elangan peliaikaa isolla kädellä.

ManU:n manageri, Erik ten Hag, ei suostunut suoraan ottamaan kantaa ruotsalaishyökkääjän tilanteeseen, mutta myönsi, että seura harkitsee joidenkin pelaajien lähettämistä lainalle.

– Meillä on suunnitelmissa päästää osa pelaajista lainalle, jotta he saisivat säännöllistä peliaikaa. Ensisijaisesti kehitystä on kuitenkin tapahduttava täällä. Meillä on paljon pelejä pelaamatta ja tarvitsemme suurta pelaajarinkiä jakaaksemme kuormaa.

Monipuolinen Elanga pystyy pelaamaan hyökkäyslinjassa molemmalla laidalla. Tällä kaudella ruotsalainen on onnistunut kolme kertaa maalinteossa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset