Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

La Ligassa herkullinen derby – Barca tavoittelee paikalliskilpailijan laitapuolustajaa

Arnau Martinez
AOP

FC Barcelona kohtaa lauantaina La Ligassa Gironan. Blaugranan manageri, Xavi Hernandez, ottaa kantaa joukkueensa pelaajatilanteeseen ja flirttailee avoimesti tulevan vastustajan suuntaan.

La Ligassa nähdään lauantaina mielenkiintoinen Katalonian derby, kun Girona ja FC Barcelona asettuvat vastakkain.

Vierasjoukkue Barca lähtee Stadio Montilivillä pelattavaan otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta hyökkäysvoittoista jalkapalloa pelaavalla Gironalla tulee varmasti olemaan omat saumansa.

Barcelona on ennen lauantain ottelua sarjan kärjessä kolmen pisteen erolla Real Madridiin ja Girona on keskikastissa yhdennellätoista sijalla. Blaugranan päävalmentaja, Xavi Hernandez, on tyytyväinen käytössä olevaan pelaajamateriaaliin, mutta myöntää, että puutteitakin löytyy.

– Meillä on kasassa upea ryhmä pelaajia ja joukkueemme on hyvin rakennettu. Olen tyytyväinen pelaajistoomme, siitäkin huolimatta, että meiltä puuttuu puhdas oikea laitapuolustaja Hector Bellerinin lisäksi. Meillä on kuitenkin käytössämme erilaisia vaihtoehtoja, joten en ole huolissani.

Kommentit Bellerinin suuntaan ovat hieman hämmentäviä, sillä mies on jäänyt Camp Noulla täysin rotaatiopelaajan rooliin.

Gironan laitapakki Arnau Martinezia yhdistettiin aiemmin tänä vuonna Barcaan. Xavi kertoi mielipiteensä lahjakkaasta espanjalaisesta.

– Martinez on todella hyvä puolustaja, jolla riittää luonnetta. Hän on vahva kaksinkamppailussa, eikä hänen kykynsä ole jääneet meiltä huomaamatta.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset