Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:n maalivahti lähtökuopissa: Löytyykö ottaja Valioliigasta?

Keylor Navas
AOP

Nottingham Forestin uskotaan virittelevän todellista yllätyshankintaa. Paris Saint-Germainia edustava Keylor Navas on lähteiden mukaan englantilaisjoukkueen hankintalistalla.

Dean Hendersonin reisiongelmat ovat pakottaneet Nottingham Forestin tähyilemään korvaavia vaihtoehtoja siirtomarkkinoilta. Nousijajoukkueen selkeän ykkösmaalivahdin uskotaan olevan sivussa vielä noin kolmen viikon ajan, joten väliin on jäämässä läjäpäin otteluita.

Lähteet kertovat, että Forest on nyt lähestynyt PSG:n Keylor Navasia ja tavoittelevan Costa Rican maajoukkuemiestä toden teolla. Navas sai viime kaudella kiitettävästi vastuuta ja jakoi ykkösmaalivahdin vastuun yhdessä Gianluigi Donnarumman kanssa.

Tällä kaudella joukkueen manageri, Christophe Galtier, on luottanut italialaiseen ja Navas on päässyt tolppien väliin vain kahdessa Ranskan Cupin ottelussa.

Pienentynyt vastuu onkin suurena syynä Nottinghamin tavoitteluyrityksille, mutta Navasin korkea palkka aiheuttaa todennäköisesti päänvaivaa City Groundilla.

Napolin uutisoitiin aiemmin olleen niin ikään Navasin kintereillä, mutta siirto kaatui juurikin costaricalaisen korkeisiin viikkoansioihin.

Navas on edelleen huippuluokan maalivahti, jolla riittää annettavaa huipputasolla. Penkinlämmittäjän rooli tuskin maistuu 36-vuotiaalle konkarille, joten maisemanvaihdos varmasti pyörii miehen mielessä.

Eri asia on se kuka tarjoutuu maksamaan miehen palkan. Navas nettoaa huhujen mukaan noin 9 miljoonaa euroa kaudessa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset