Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan VPS hankki Kakkosesta tehokkaan keskikenttämiehen: “Pelaajatyyppi, jota meillä ei vielä ole”

Justus Lehto keskikenttäpelaaja VPS
AOP

Veikkausliigan VPS tiedotti perjantaina, että 25-vuotias Justus Lehto ja Vaasan Palloseura ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen, joka kattaa option myös seuraavasta kaudesta. Samalla seura tiedotti testaavansa senegalilaista wingbackia.

Veikkausliiga-seura VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli tyytyväinen keskikenttäpelaaja Justus Lehdon sopimuksesta. Viime kaudella Lehto pelasi Kakkosessa KuPS Akatemian riveissä 17 peliä, joissa hän teki 11 maalia ja syötti kaksi maalia.

– Lehto on pelaajatyyppi, jota meillä ei vielä ole. Hän on hyvä viemään peliä eteenpäin pallon kanssa ja ilman. Hän on todella aktiivinen pelaaja, joka liikkuu paljon laajalla säteellä.

– Koeajalla hän pystyi näyttämään niitä ominaisuuksia, joita odotimme ja toivoimme. Hän pystyi tällä tasolla myös käytännössä toteuttamaan niitä asioita sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Lisäksi aiemmin Ykkösen KPV:ssa näytillä käynyt 22-vuotias senegalilainen Pape Ibrahima Ndiour oli VPS:n harjoituksissa mukana ensi kertaa torstaina ja wingbackin roolissa viihtyvän pelaajan odotetaan antavan näyttöjä myös lauantain ottelussa.

Ndiour pelasi viime kaudella Italian Serie D:ssä USD Brenossa 31 ottelua, joissa hän teki yhden maalin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat