Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan Inter kiinnitti tärkeän palasensa: “Sellaista osaamista, mitä kotimaan kentillä harvoin nähdään”

Petteri Forsell keskikenttäpelaaja Inter
AOP

Ensimmäisen kokonaisen kautensa Veikkausliigan Interissä kaudella 2022 pelannut Petteri Forsell on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus kattaa kauden 2023.

Keskikenttäpelaaja Petteri Forsell siirtyi ensimmäisen kerran Veikkausliigan Interiin vapaalla siirrolla elokuussa 2021. Ennen Interiin siirtymistä Forsell on kerännyt kansainvälistä pelikokemusta muun muassa Puolan ja Ruotsin sarjoista, sekä A-maaotteluista Huuhkajissa. Suomen kentillä Veikkausliigassa hänet on nähty aiemmin VPS:n, IFK Mariehamnin ja HJK:n paidoissa.

Interissä kaudella 2021 Forsell ehti takoa 11 ottelussa tehoja kolmen maalin ja kuuden syöttöpisteen verran. Hän teki ensimmäisenä syksynään lähtemättömän vaikutuksen turkulaisiin, ja kauden 2022 aikana kymppipaita tehtaili Veikkausliigassa kuusi maalia ja kymmenen maalisyöttöä sinimustien riveissä.

Kilpailullisissa otteluissa Interin paidassa yhteensä 4152 minuuttia pelannut Forsell liittyy joukkueen harjoituksiin heti tänään perjantaina.

Päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee Forsellin tuovan joukkueeseen kokemusta ja taitoa.

– Petterillä on sellaista osaamista, mitä kotimaan kentillä harvoin nähdään. Nyt sitten alkaa työnteko: fyysinen kuorma tulee olemaan erilainen, ja alamme rakentamaan yhteistä säveltä. On hienoa saada joukkueeseen kokenut ja taitava pelaaja. Toivon häneltä oikeanlaista johtajuutta kentällä ja sen ulkopuolella, nuori joukkue kaipaa kokeneita mentoreita, Wiss kertoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga