Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milanille kylmää kyytiä kotikentällään: “Tämän kauden ainoa tavoitteemme on neljän parhaan joukkoon yltäminen”

Stefano Pioli
AOP

Italian hallitseva mestari AC Milan kärsi todellisen selkäsaunan sunnuntaina, kun Sassuolo löylytti milanolaisia 5-2 lukemin. Rossonerin päävalmentaja, Stefano Pioli, myönsi ottelun jälkeen, että neljän parhaan joukkoon tällä kaudella yltäminen on joukkueen ainoa tavoite.

Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina todellinen jymy-yllätys, kun Sassuolo takoi AC Milanin maanrakoon San Sirolla pelatussa ottelussa. Viime kaudella Scudettoa juhlinut Milan jäi avausjaksolla 3-1 tappiolle, eikä pystynyt käynnistämään kiriä toisella nelivitosella.

Kotijoukkueen päävalmentaja, Stefano Pioli, oli todella pettynyt ottelun jälkeen, mutta ei lähtenyt selittelemään.

– Totta kai tämä on valtava pettymys, mutta murehtiminen ei auta meitä jatkossa. Kuten viime aikaiset tulokset osoittavat, meillä on tällä hetkellä suuria ongelmia pelaamisemme kanssa. Tämän tilanteen täytyy saada meidät ymmärtämään syyt ongelmiimme ja reagoimaan oikealla tavalla.

– Tämän kauden ainoa tavoitteemme on neljän parhaan joukkoon yltäminen. Joukkue on näyttänyt harjoituksissa hyvältä, mutta alistumme heti, kun joudumme vaikeuksiin otteluiden aikana.

– Olemme menettäneet hyvän vireemme, jonka ansiosta juhlimme viime kauden päätteeksi mestaruutta. Minun on tehtävä vaadittavat muutokset.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A