Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tikarinisku Juve-fanien sydämiin: Tuhlaajapojan paluu jäämässä lyhyeksi – Seura valmis koviin ratkaisuihin

Paul Pogba
AOP

Paul Pogban ura on kääntynyt viime vuosina rajuun syöksykierteeseen. Ahkerasti sosiaalisen median tilejään päivittelevä ranskalainen ei ole edelleenkään pelannut otteluaakaan siirryttyään Manchester Unitedista takaisin Juventukseen.

Yksi viimeisten vuosikymmenien suurimmista Juventus-kannattajien suosikeista, Paul Pogba,29, on haastavassa tilanteessa urallaan.

Bianconerin paidassa maailmanmaineeseen noussut ranskalainen siirtyi nuoruuden seuraansa Manchester Unitediin, mutta uroteot jäivät vähiin sateisilla saarilla.

Tuhlaajapojan paluu Torinoon lämmitti Juve-fanien sydäntä, mutta ilo oli ennenaikaista. Mies loukkaantui välittömästi, eikä ole kesän siirtonsa jälkeen pelannut vielä toistaiseksi yhtäkään virallista ottelua Vanhan Rouvan paidassa.

Viime viikonloppuna Pogba nähtiin ensimmäistä kertaa vaihtopenkillä Monza-tappiossa. Vaikka tämä on selkeä merkki siitä, että pelikunto lähenee, miettii Juventus lähteiden mukaan rajuja ratkaisuja.

Torinolaisten uutisoidaan harkitsevan vakavasti Pogban sopimuksen purkamista. Muutama MLS-seura on osoittanut kiinnostustaan pelaajaa kohtaan, joten hänen kauppaaminen muihin maisemiin ei ole poissuljettua.

Vuoden 2018 maailmanmestari on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että Euroopan kärkiseuroista ei ottajia todennäköisesti löydy. Iän puolesta olisi vielä annettavaa, mutta parhaat paukut tuntuu olevan yksinkertaisesti käytetty.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A