Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Tässäkö suurin syy Jorginhon siirrolle? – “Kaikki tapahtui todella nopeasti”

Mikel Arteta
AOP

Jorginhon siirtyminen Chelseasta Arsenaliin oli todennäköisesti tammikuun siirtoikkunan isoin pommi. Italialaispelaaja kertoo, että Mikel Arteta oli yksi suurimmista syistä hänen päätökselleen matkata Emiratesille.

Chelsea ja Arsenal pääsivät sopuun Jorginhon siirtymisestä jälkimmäisen riveihin. Transfermarktin mukaan Gunners hankki 31-vuotiaan pelaajan riveihinsä 11,3 miljoonan euron siirtosummalla, jota voidaan pitää suhteellisen alhaisena.

Pelaajan markkina-arvo on huomattavasti tätä korkeammalla, mutta hänen sopimuksensa Bluesin kanssa oli umpeutumassa kesällä, joka luonnollisesti vaikutti hintalappuun.

Italialainen ehti palvella sinipaitoja vuodesta 2018 noustuaan suuren yleisön tietoisuuteen Napolissa.

Jorginho kärsi Chelseassa hitaasta alusta ja sopeutuminen Valioliigan nopeampaan pelitempoon otti aikansa. Pikkuhiljaa mies kuitenkin löysi oman rytminsä ja pystyi vakiinnuttamaan paikkansa keskikentän ytimessä.

Euroopan mestaruuden Italian paidassa voittaneen miehen lähdöllä Stamford Bridgeltä ehdittiin huhuilla jo useamman kuukauden ajan, ennen kuin kuin siirto lopulta näki päivänvalon.

Jorginho kertoo, että työskenteleminen Mikel Artetan kanssa oli tilaisuus, jota ei voinut jättää väliin.

Arteta vaikutti suuresti siirtopäätökseeni. Hän halusi hankkia minut jo aiemin, mutta erinäisistä syistä se ei ollut mahdollista. Kaikki tapahtui todella nopeasti, mutta olen erittäin onnellinen päästessäni pukemaan tämän seuran pelipaidan päälleni.

Lähde: Eurosport

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset