Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nottingham Forestille kovan luokan vahvistus – Newcastlen kulttipelaaja siirtyy City Groundille

Jonjo Shelvey
AOP

Nottingham Forest vahvisti rivejään Newcastle Unitedin Jonjo Shelveyllä. Englantilaisen siirto saatiin maalin ikkunan viimeisillä hetkillä. Jos mies pysyy kunnossa, on hänen saapumisensa tuntuva vahvistus nousijajoukkueelle.

Takavuosina Newcastlen keskikentällä suuresta vastuusta nauttinut Jonjo Shelvey on tätä nykyä Nottingham Forestin pelaaja.

Vakavista loukkaantumisista kärsinyt englantilainen on pystynyt tällä kaudella pelaamaan vain muutaman jämäminuutin Magpiesin paidassa.

Miehen pelituntuma on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin paras mahdollinen, eikä Newcastlen avausmiehistöön olisi todennäköisesti enää ollut asiaa.

Eddie Howen miehistö on ollut tällä  sesongilla huikeassa iskussa, joten vammoista kärsineen Shelveyn asema nokkimisjärjestykssä ei ollut paras mahdollinen.

Vuodesta 2016 lähtien Newcastlea edustanut Shelvey oli hyvillä mielin siirtonsa varmistuttua.

– On nautinto olla täällä. Heti kun sain tietää Forestin olevan kiinnostunut minusta en malttanut odottaa pääseväni osaksi tätä joukkuetta.

– Tämä on perinteikäs seura, jolla on upea historia, joten tunnen suurta ylpeyttä saadessani vetää joukkueen pelipaidan ylleni.

– Tavoitteenani on ottaa paikka avauskokoonpanosta, mutta ymmärrän, ettei se tule tapahtumaan helposti, sillä kilpailu pelipaikoista on todella kovaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset