FA Cup

West Hamille helpotusta vaikeaan kauteen: Vastus kovenee FA Cupissa

West Ham United

West Ham kohtasi maanantaina Derby Countyn FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa. Kamppailu päättyi Hammersin 2-0 voittoon Jarrod Bowenin ja Michael Antonion maalien myötä.

Vaikeaa valioliigakautta pelaava West Ham jatkaa voittojen tiellä FA Cupissa. Hammers aloitti Derby Countyä vastaan pelatun ottelun isännän ottein.

Avausmaali nähtiin jo kymmenen minuutin jälkeen, kun Jarrod Bowen viimeisteli suoraan ilmasta komean syöttökombinaation jälkeen.

Derbyn paras paikka ensimmäisellä jaksolla tarjoutui James Collinsille, mutta miehen volley karkasi keittiön puolelle.

Tauolle siirryttiin West Hamin 1-0 johdossa, mutta lontoolaiset lisäsivät etumatkaansa heti toisen nelivitosen alussa.

Bowen lähti nopeaan vastahyökkäykseen ja lähetti kovan keskityksen vastustajan boksiin. Pallo otti kimmokkeen Derbyn puolustuksesta ja päätyi suoraan Michael Antoniolle, jolla oli helppo työ nikata peliväline tyhjään pömpeliin.

Bowenille siunaantui pian tämän jälkeen loistava tilaisuus tuplata maalisaldonsa, mutta Derby-vahti Joe Wildsmith torjui komeasti läheltä lähteneen laukauksen.

Ottelu päättyi West Hamin hyväksi lukemin 2-0, jonka myötä lontoolaiset saivat hieman helpotusta synkkään kauteensa. Seuraavalla kierroksella vastus kovenee muutamalla pykälällä, kun vastaan asettuu Manchester United.