FA Cup

ManU voittoon FA Cupissa brassipelaajien maaleilla – “Hän on pystynyt nostamaan koko seuran uudelle tasolle”

Casemiro

Manchester United otti voiton Readingista FA Cupin ottelussa lauantaina. Ottelun sankariksi nousi Punaisten Paholaisten Casemiro, joka iski kaksi maalia. Readingin päävalmentaja, Paul Ince, yltyi kehumaan vastustajan keskikenttäpelaajaa.

Championshipissä pelaava Reading joutui valtavan haasteen eteen FA Cupin neljännellä kierroksella, kun vastaan asettui Manchester United. Erik ten Hagin luotsaamat punapaidat eivät jättäneet Readingille juurikaan nokan koputtamista ja ottivat selkeän 3-1 voiton.

ManU dominoi kenttätapahtumia, mutta avausjakso päättyi maalittomana, kun Marcus Rashfordin osuma liputettiin paitsioksi.

Toisella jaksolla maalihanat aukesivat ja Unitedin brassipelaajat ottivat roolia. Casemiro iski kaksi maalia nopean ajan sisään ja Fred vei joukkueensa 3-0 johtoon. Amadeu Mbengue vastasi vieraiden ainokaisesta 72. minuutilla.

Readingin manageri ja entinen ManU-pelaaja Paul Ince ylisti Casemiroa ottelun päätyttyä.

– Casemiro on voittanut urallaan kaiken mahdollisen, joten hänen tärkeytensä korostuu suurissa otteluissa. Hän on pystynyt nostamaan koko seuran uudelle tasolle vain muutaman kuukauden aikana.

– Jos olisimme kohdanneet Unitedin vuosi sitten, olisin uskonut mahdollisuuksiimme. He ovat kuitenkin nousseet jälleen omalle tasolleen.

Lähde: Daily Mirror