Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin keskikenttäpelaaja siirtyy paikalliskilpailijan riveihin: “Olen todella innoissani”

Albert Sambi Lokonga
AOP

Crystal Palace on tehnyt kauden loppuun asti kestävän lainadiilin Arsenalin sopimuspelaaja Albert Sambi Lokongan kanssa. Nuorukainen ehti pelata tällä kaudella yhteensä 15 ottelussa Gunnersin paidassa.

Patrick Vieiran valmentama Crystal Palace pääsi yhteisymmärrykseen Arsenalin kanssa Albert Sambi Lokongan siirtymisestä Selhurst Parkille. Nuorukaisen sopimus on lainadiili, joka pitää hänet Eaglesin riveissä kauden loppuun asti.

Lupaava keskikentän pohjapelaaja siirtyi Arsenaliin vuonna 2021 ja on ehtinyt pelata Tykkimiesten paidassa yhteensä 39 ottelua.

Emiratesilla toivotaan, että lupaava belgialainen kasvaa Palacen riveissä korkoa, jonka jälkeen hänestä voidaan pyytää vähintään kelvollinen siirtokorvaus, jos Mikel Artetan avauskokoonpanoon ei ole asiaa.

Sambi Lokongan kannalta säännölinen peliaika on tässä vaiheessa uraa äärettömän tärkeä asia, ja hän olikin hyvillä mielin Palace-siirron varmistuttua.

– Olen todella innoissani ja haluan päästä kentälle välittömästi. Tänne siirtyminen tuntuu todella hyvältä. Pyrin auttamaan tätä seuraa saavuttamaan tavoitteensa ja nousemaan niin korkealle kuin mahdollista.

Palacen johtoportaaseen kuuluva Steve Parish oli niin ikään tyytyväinen joukkueiden päästyä yhteisymmärrykseen.

– Olemme tarkkaileet Sambi Lokongaa useamman vuoden ajan ja olemme mielissämme, että hän päätti liittyä joukkueeseemme. Odotamme innolla työskentelyä hänen kanssaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset