Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Voiko tämä pitää paikkaansa? – Chelsea möhli siirron ja lähetti väärät paperit kolmeen kertaan PSG:lle

Hakim Ziyech
AOP

Hakim Ziyechin pitkään odotettu siirto pois Chelseasta näytti vihdoin tapahtuvan tammikuussa. Paris Saint-Germain oli valmis hankkimaan miehen riveihinsä lainasopimuksella, mutta lontoolaisseura sössi vaadittavien paperien kanssa peräti kolme kertaa.

Chelsean keskikenttäpelaaja, Hakim Ziyech, on ollut pidemmän aikaa lähtökuopissa. Ajaxista Länsi-Lontooseen vuonna 2020 saapunut marokkolainen on jäänyt Stamford Bridgellä kauas siitä roolista, jota hänelle kaavailtiin.

Miehen ura oli rajussa laskusuunnassa ennen Qatarin MM-turnausta. Ziyech oli kuitenkin yksi koko kisojen parhaista pelaajista ja Marokon pelin sielu joukkueen yltäessä historiallisesti aina neljänneksi.

Siirtohuhut Ziyechin ympärillä leimahtivat täyteen roihuun ja taiturin uskottiin olevan vihdoin pääsemässä vaihtamaan maisemaa.

PSG on osoittanut kiinnostusta Ziyechiä kohtaan jo hyvän tovin ja seurojen uutisoitiin päässeen yhteisymmärrykseen marokkolaisen siirtymisestä Parc des Princesille lainasopimuksen turvin.

Pelaaja oli jo matkannut Pariisiin odottamaan siirron vahvistusta, mutta Chelsea onnistui möhlimään paperityöt totaalisesti.

Joukkueen kerrotaan lähettäneen väärät dokumentit peräti kolmeen kertaan PSG:lle, joten siirtoa ei saatu rekisteröityä ajoissa. Ziyechin ura jatkuu siis Stamford Bridgellä vähintään kesään asti, joka on varmasti miehelle itselleen karvas pettymys.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset