Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real Madridin portit sittenkin raollaan Mbappen siirrolle? – “Hänen hankintansa on täysin mahdollista”

Kylian Mbappe
AOP

Real Madridin johtoportaaseen kuuluva Catalina Minarro ottaa kantaa Kylian Mbappen tulevaisuuteen. Minarron mukaan ranskalaisen siirtyminen Real Madridiin on edelleen täysin mahdollista, jos Florentino Perez on kiinnostunut hänestä.

Kylian Mbappen ympärillä vellonut siirtosaaga hiljeni hetkeksi viime kesänä. Ranskalaistähden siirtoa Real Madridiin pidettiin jo vuorenvarmana, mutta lopulta hän päätti jatkaa uraansa Paris Saint-Germainin paidassa.

Hyökkääjä solmi jatkosopimuksen Parc des Princesille vain pari viikkoa ennen aiemman diilinsä umpeutumista, joka suututti madridilaiset. Oikukkaan superstaran käytöstä pidettiin ylimielisenä ja kahden jättiseuran välit kokivat kovan kolauksen.

Mbappen päätökseen otettiin kantaa jopa pelaajiston tasolta, joka on suhteellisen harvinaista kirkkaimalla huipulla.

Maalitykin on uutisoitu useampaan otteeseen olevan tyytymätön elämäänsä Pariisissa, eikä välit muun joukkueen ja valmennuksen kanssa vaikuta olevan parhaimmasta päästä.

Mbappen uskotaan katuvan päätöstään jäädä PSG:hen, mutta viimeisten tietojen mukaan ovet Madridiin eivät ole sittenkään täysin sulkeutuneet.

Los Blancosin johtoportaaseen kuuluva Catalina Minarro vihjaa, että jos seuran pomo Florentino Perez on vielä kiinnostunut pelaajasta, on kaikki mahdollista.

– Florentinon kohdalla en sulkisi mitään pois. Jos Mbappe täyttää seuran kriteerit hänen hankintansa on täysin mahdollista.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset