Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton pitää väkisin tähtipelaajastaan kiinni: “On hyvin mahdollista, että toista tilaisuutta ei enää tule”

Moisés Caicedo
AOP

Moises Caicedo oli yksi Valioliigan siirtoikkunan puhutuimmista pelaajista. Brightonin talismaanin huhuttiin olevan lähellä siirtymistä Arsenaliin, mutta kaupat eivät koskaan nähneet päivänvaloa. Ecuadorilaisen manageri, Manuel Sierra, antaa oman näkemyksensä tilanteesta.

Moises Caicedon lähtöä Amex Stadiumilta pidettiin todennäköisenä, mutta Seagulls pystyi kuitenkin pitämään pelaajastaan kiinni.

Caicedoa linkitettiin moneen eri suuntaan, mutta kaikkein lähimpänä hänen hankintaansa oli Arsenal.

Brittimediasta kantautuneiden lähteiden mukaan Gunners jätti ecuadorilaisesta kaksi tarjousta, joista jälkimmäinen oli peräti 70 miljoonan punnan suuruinen.

Brighton kuitenkin torppasi lähentelyt, joten Caicedo jatkaa ainakin toistaiseksi uraansa Roberto De Zerbin alaisuudessa.

Caicedon manageroinnista vastaava Manuel Sierra oli erittäin pettynyt Brightonin toimintaan.

– Tarjoukset, jotka Caicedosta saimme, olivat pöydällä. Pelaaja kertoi haluavansa siirtyä eteenpäin urallaan ja kertoi, että tälläinen tilaisuus on ollut hänen elinikäinen unelmansa. On hyvin mahdollista, että toista tilaisuutta ei enää tule.

Caicedo ehti hiljattain julkaista tiedotteen, jossa hän osoitti kiitollisuutensa Brightonia kohtaan. Hän kertoi suoraan haaveistaan ottaa seuraava askel urallaan ja pyysi ymmärrystä Seagullsin kannattajilta.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga