Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Chelsean brassipelaajan tulevaisuus selvillä? – “Kaikki on luultavasti valmista lähipäivinä”

Thiago Silva hamuaa lisää menestystä
AOP

Kaiken urallaan nähnyt Thiago Silva on jäämässä ilman sopimusta kesällä. Englannin kentille loistavasti sopinut brassitoppari on kuitenkin luottavainen jatkonsa suhteen ja uskoo, että asiasta päästään pian yhteisymmärrykseen.

Thiago Silva, 38, on pelannut huikean uran ja saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Brasilialainen aloitti pelinsä kotimaansa Fluminensessä, josta tie vei muutaman mutkan kautta Euroopan kentille ja AC Milanin riveihin.

Silvasta kehittyi San Sirolla yksi mantereen parhaista toppareista, joten oli vain ajan kysymys ennen kuin matka jatkui edelleen. PSG hankki miehen riveihinsä vuonna 2012 ja ikoninen brassi pelasi Ligue 1:n jättiläisen riveissä yhteensä kahdeksan kauden ajan.

Chelsea hankki Brasilian maajoukkueen kapteenin ilmaisella siirrolla hänen sopimuksensa päätyttyä. Epäilijöitä ikääntyneen pelaajan siirrolle riitti, mutta Silva on osoittanut tasonsa Bluesin alakerrassa, vaikka tällä kaudella onkin ollut vaikeampaa.

Miehen diili on umpeutumassa kesällä, mutta siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanon, mukaan pelaaja  on luottavaisin mielin jatkonsa suhteen.

– Me neuvottelemme tällä hetkellä ja kaikki on luultavasti valmista lähipäivinä. Haluan jatkaa täällä ja seura haluaa minun jäävän. Chelsea tarvitsee minua jälleenrakennusprojektissaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga