Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Ranskan MM-tähti päättää maajoukkueuransa: “Sydämeni on täynnä kiitollisuutta”

Raphael Varane
AOP

Ranskan monivuotinen luottopuolustaja Raphaël Varane päättää maajoukkueuransa. Mies oli tärkeä osa Les Bleusin viime vuosien menestysjoukkueiden runkoa ja pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta vuonna 2018.

Raphaël Varane ripustaa nappulakenkänsä naulaan maajoukkuepelien osalta. Manchester Unitedia seurajoukkuetasolla edustava Varane teki debyyttinsä Ranskan maajoukkueessa vuonna 2013 ja ehti pelata yhteensä 93 ottelua Les Bleusin paidassa.

Toppari oli tärkessä roolissa Venäjän MM-kisoissa, jotka päättyivät Ranskan kultajuhliin. Qatarin turnaukseen osallistuminen oli Varanen kohdalla epävarmaa, sillä hän loukkaantui aivan kalkkiviivoilla. Ranskalainen kuitenkin toipui ja pelasi kisoissa yhtä vaille kaikki ottelut.

Lopettamispäätöksen myötä hänen viimeiseksi ottelukseen jää finaalitappio Argentiinaa vastaan. Karusta pettymyksestä huolimatta mies oli täynnä kiitollisuutta tiedottaessaan päätöksestään.

Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että olen saanut edustaa Ranskaa kymmenen vuoden ajan. Aina kun puin sinisen paidan päälleni tein kaikkeni maani eteen. Sydämeni on täynnä kiitollisuutta näistä unohtumattomista hetkistä.

Lapsena seurasin, kun Ranska voitti vuoden 98 MM-kilpailut. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin olin itse mukana juhlimassa kultaa. Se oli yksi elämäni hienoimmista päivistä ja muistot kulkevat mukanani ikuisesti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet