Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Oho! Pep Guardiolalla merkittävä vaikutus nykyjalkapalloon – uskomaton tilasto mykistää

Pep Guardiola
AOP

Manchester Citya tätä nykyä valmentava Pep Guardiola on ollut seurajalkapallon halutuimpia päävalmentajia jo lähes viidentoista vuoden ajan. Lukuisissa eri joukkueissa menestyksestä nauttinut espanjalainen on myös samalla luonut uusia mielenkiintoisia ja menestyviä valmentajia vanhoista pelaajistaan.

Pep Guardiolan suuruus valmentajana on ollut selvää jo useiden vuosien ajan, mutta tällä hetkellä vallitseva tilanne kuvaa parhaiten sitä, millainen vaikutus hänellä on valmentajana ollut koko jalkapalloilevaan maailmaan.

Kolme hänen entistä pelaajaansa tai apuvalmentajaansa nimittäin luotsaa nykyään sarjaansa johtavia joukkueita. Parhaiten tiedossa on Arsenlin Mikel Arteta, joka johtaa Valioliigaa joukkueensa kanssa ja kamppailee juurinkin Guardiolan Citya vastaan kuumimmin Valioliigan voitosta.

Samaan aikaan myös Espanjassa Barcelonassa aikanaan valmentajavelhon alaisuudessa harjoitellut ja pelannut Xavi on vienyt oman joukkueensa sarjan kärkeen.

Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä, entinen City-kapteeni Vincent Kompany on kovaa vauhtia tuomassa Burnleya takaisin Valioliigaan. Kompanyn valmentama joukkue on nimittäin seitsemän pisteen johdossa Mestaruussarjassa ja ensimmäiselle karsijan paikalle matkaa on jo 17 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga