Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-vahti vaatii omiltaan reaktiota: “En tiedä mitä täytyy tapahtua, että heräisimme”

Alisson Becker
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Liverpool kärsi nöyryyttävän tappion Wolverhamptonin vieraana Molineux’lla. Redsin maalivahti Alisson myöntää olevansa todella turhautunut joukkueen tilanteeseen ja vaatii omiltaan tasonnostoa.

Liverpoolin huonot tulokset tuntuvat tällä hetkellä olevan toistuva teema.

Valioliigan suurimpien seurojen joukkoon lukeutuva Pool on ollut tällä kaudella kuin kalpea varjo itsestään, eikä joukkueen manageri Jürgen Klopp tunnu millään keksivän lääkettä ryhmänsä apaattisuuteen.

Lauantaina tullut Wolves-tappio kuvasti hyvin joukkueen tähänastista kautta. Liverpool pystyy hallitsemaan peliä ja rakentelemaan hyviä tilanteita, mutta tehokkuus puuttuu sekä oma pää vuotaa pahasti.

Kolme maalia taakseen päästänyt Alisson oli syystäkin pettynyt ottelun lopputulokseen ja joukkueensa esitykseen.

– Joskus otteluiden aikana tapahtuu virheitä ja niistä rankaistaan. Me teimme niitä tässä pelissä kerta toisensa jälkeen ja niiden seurauksena vastustaja pääsi kahden maalin johtoon. Teemme tällä hetkellä asiat todella vaikeiksi itsellemme.

– Parasimme selkeästi toisella puoliajalla, mutta olisimme voineet estää heidän kolmannen maalinsa. Se oli heiltä kuitenkin hyvin pelattu tilanne. En tiedä mitä täytyy tapahtua, että heräisimme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga