Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Keylor Navasilla voitokas debyytti – Nottinghamille tärkeät pisteet

Nottingham Forest Englannin Valioliiga
AOP

City Groundilla nähtiin sunnuntaina mielenkiintoinen kamppailu, kun Nottingham Forest sai vieraakseen Leeds Unitedin. Ottelu sujui suhteellisen tasaväkisissä merkeissä ja tehokkuus maalintekopaikoissa ratkaisi joukkueiden välisen paremmuuden.

Edellisessä ottelussaan Bournemouthin kanssa tasapeliin jäänyt Nottingham Forest kohtasi sunnuntaina Leeds Unitedin.

Forestin peli alkoi lupaavissa merkeissä, kun Brennan Johnson huudatti kotiyleisöä 14. minuutin kohdalla. Pallo päätyi miehelle vapaapotkun jälkitilanteesta ja hän latasi sen voimalla Leeds-vahti Illan Meslierin selän taakse.

Kotijoukkue sai tämän jälkeen entistä vahvemman otteen pelistä, mutta ei onnistunut paikoissaan. Leeds piristyi pikkuhiljaa ja otti hallinan itselleen ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä.

Jesse Marschin suojatit jatkoivat aktiivista peliään toisella jaksolla ja pystyivät luomaan useita kelvollisia maalintekopaikkoja. Forestin puolustus oli kuitenkin hereillä ja maalinsuulle PSG:stä hankittu Keylor Navas otti muutaman tärkeän kopin.

Puntit tasoittuivat jälleen jakson edetessä ja myös Nottingham sai hyökkäyspeliään käyntiin. Varsinkin vasenta laitaa vasymättömästi sahannut Renan Lodi tuotti harmaita hiuksia Marschin miehistölle. Johnsonin maali jäi lopulta pelin ainokaiseksi, joten pisteet jäivät City Groundille.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga