Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham upeaan voittoon Manchester Citystä – Harry Kanesta seurahistorian paras maalintekijä

Harry Kane
AOP

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina todellinen huippukohtaaminen, kun Tottenham Hotspur ja Manchester City ottivat toisistaan mittaa. Näiden kahden joukkueen välillä on nähty vauhdikkaita otteluita, eikä sunnuntain peli tehnyt poikkeusta.

Tottenham sai hurmosmaisen alun Manchester Cityä vastaan ja avausmaali näki päivänvalon vartin pelin jälkeen. Kotijoukkue riisti pelivälineen Cityn kenttäpuoliskolla ja Tottenhamin pallorosvo Pierre-Emie Højbjerg petasi Harry Kanelle tekopaikan, josta tämä ei erehtynyt.

Kane nousi onnistumisensa myötä Spursin seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi 267 osumalla.

City nousi tämän jälkeen kuskin paikalle, mutta ensimmäinnen puoliaika päättyi Tottenhamin 1-0 johtoasemassa.

Pep Guardiolan suojatit jatkoivat pyöritystään jälkimmäisellä jaksolla, mutta joukkue pysyi pääosin Spursin muodon ulkopuolella.

Parhaimmat tilaisuudet siunaantuivatkin ilman Antonio Conten ohjausta pelanneille lontoolaisille. Spurs iski keskialueen riistojen jälkeen terävästi vastaan ja pystyi haavoittamaan Citizensin puolustusta.

Tottenhamin Cristian Romero sai ulosajon 87. minuutilla otettuaan toisen keltaisen korttinsa.

Paine kasvoi luonnollisesti isäntien päädyssä, mutta valkopaidat kestivät loppuun asti kotiyleisönsä tuella. Pettymys näkyi City-pelaajien kasvoilla, mutta joukkue saa syyttää vain itseään hyökättyään liian monotonisesti myös miehen ylivoimalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga