Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ten Hag otti kantaa brassitähden ulosajoon: “Tuomarilinjan täytyy olla yhdenmukainen”

Erik ten Hag
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Manchester Unitedin ja Crystal Palacen ottelusta ei tunnetta puuttunut. ManU:n päävalmentaja, Erik ten Hag, ottaa kantaa toisella puoliajalla nähtyyn kärhämään, jonka myötä Casemirolle tuomittiin punainen kortti.

ManU:n ja Crystal Palacen välinen kamppailu sai ikävän sivumaun toisella puoliajalla, kun tunteet läikkyivät yli.

Jeffrey Schlupp aloitti tilanteen tuuppaamalla Antonyn voimalla ulos pelikentältä. Tämän jälkeen kärhämä oli valmis ja molemmat joukkueet kävivät todella kuumana.

Casemiro ajettiin kentältä, jonka seurauksena hän tulee missaamaan Unitedin kolme seuraavaa ottelua, joissa Red Devils kohtaa kahdesti Leedsin sekä Leicesterin. Väliin mahtuu Eurooppa-liigan ottelu Barcelonaa vastaan, jossa brasilialainen on kuitenkin edustuskelpoinen.

United-manageri, Erik ten Hag, kritisoi pelin jälkeen voimakkaasti Casemiron ulosajoa, mutta myönsi, että tämä olisi voinut toimia viisaammin.

– On hienoa nähdä, miten tämän joukkueen pelaajat puolustavat toisiaan, etenkin tuollaisessa tilanteessa, jossa Antony olisi voinut loukkaantua vakavasti. Hermokontrolli täytyy kuitenkin aina säilyttää, vaikkei se ole helppoa tunteiden läikkyessä.

– Casemiro ylitti rajan, mutta hän ei ollut ainut. Mielestäni on väärin, että vain hänet ajettiin ulos. Tuomarilinjan täytyy olla yhdenmukainen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga