Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiolan luottomiehellä riittää uskoa Cityn mestaruussaumoihin: “Olen ollut mukana riittävän kauan ymmärtääkseni…”

Kyle Walker
AOP

Manchester Cityn mestaruushaaveet ottivat takapakkia sunnuntaina, kun joukkue taipui 1-0 tappioon Tottenham Hotspurin vieraana. Citizensin tähtipuolustaja, Kyle Walker, myöntää, että tappio maistuu karvaalta, mutta ei suostunut vielä heittämään kirvestä kaivoon.

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City ei ole entisellään. Siitäkin huolimatta, että kyseessä on edelleen aivan Euroopan terävimpään kärkeen kuuluva joukkue.

Kun Arsenal kompuroi yllätystappioon Evertonin vieraana, moni odotti Citizensin pyyhkäisevän Tottenhamin yli kuroakseen eroaan Gunnersiin. Toisin kuitenkin kävi.

Aiemmin konemaisen tehokkaasti Englannin kentillä tärkeissä paikoissa pisteitä ottanut City ei yltänyt parhaaseensa ja kärsi tappion Tottenhamin kotiluolassa.

Kaikki kunnia Spursille, joka pelasi uskomattoman ottelun, mutta tästä huolimatta on sanottava, että jokin tökkii vaaleansinisten tekemisessä.

Joukkueen puolustaja, Kyle Walker, myönsi pelin jälkeen pistemenetyksen kirvelevän, mutta jaksoi tästä huolimatta valaa uskoa tulevaan.

– Totta kai tämä on suuri pettymys, sillä Arsenal menetti pisteitä ja meillä oli tilaisuus kuroa eroa umpeen. Paljon pelejä on kuitenkin vielä pelaamatta.

– Olen ollut mukana riittävän kauan ymmärtääkseni, että kauden aikana tapahtuu notkahduksia. Minulla on edelleen täysi luotto tähän joukkueeseen, sillä tiedän mihin pystymme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga