Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Liverpool-legenda lyttää Erling Haalandin: “Hän ei ole parantanut joukkueen pelaamista”

Erling Haaland
AOP

Erling Haaland on ollut uskomattomassa iskussa debyyttikaudellaan Valioliigassa. Norjalainen on mättänyt jo tässä vaiheessa täysin käsittämättömät 25 täysosumaa ja miehen nimi komeilee maalipörssin kärjessä. Liverpool-legenda, Jamie Carragher, on kuitenkin sitä mieltä, että Haaland teki virheen siirtyessään Manchester Cityyn.

Sensaatiomaista kautta pelaavan Erling Haalandin ympärillä riittää puhetta riippumatta siitä onnistuuko mies maalinteossa vai ei. Mielipiteitä jakava hyökkääjä on kuitenkin todistanut olevansa yksi maailman parhaista ysipaikan pelaajista.

Norjalainen on tällä hetkellä selkeä ennakkosuosikki kauden päätteeksi jaettavan Kultaisen Kengän voittajaksi, vaikka toki paljon ehtii vielä tapahtua.

22-vuotiaan Haalandin maalitehtailu ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta, mutta asiantuntija, Jamie Carragher, on sitä mieltä, että tehoistaan huolimatta nuorukainen ei ole parantanut Cityn pelaamista.

– Luulen, että hän saattoi tehdä virheen siirtyessään Manchester Cityyn. Tämä kuulostaa hullulta, mutta hän ei ole parantanut joukkueen pelaamista.

– Hän on tehnyt paljon maaleja, mutta City ei ole tehnyt enemmän maaleja (kuin viime kaudella). Itse asiassa he ovat päästäneet omiin enemmän.

– He ovat huonompi joukkue kuin ennen Haalandia, eikä tämä ole missään nimessä hänen vikansa. Cityssä hänen vahvuutensa eivät pääse täysin esille ja heitä vastaan pelaaminen on helpompaa kuin ennen.

Lähde: CaughtOffside

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga