Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ennätyksen rikkonut Harry Kane: “Tämä tuntuu uskomattomalta”

Harry Kane
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Tottenham otti upean taisteluvoiton Manchester Citystä Valioliigan sunnuntain pelikierroksella. Harry Kane teki ottelun ainoan osuman ja nousi Spursin seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi.

Maailman paras hyökkääjä, joka ei ole voittanut yhtäkään merkittävää pokaalia. Harry Kanen ura hakee monessa mielessä vertaistaan, vaikka suuret saavutukset puuttuvatkin.

Englantilainen on edennyt Tottenhamin kanssa Mestarien liigan finaaliin ja Kolmen Leijonan kanssa EM-loppuotteluun, mutta molemmilla kerroilla kotiintuomisina on ollut hopeaa.

Kanen siirtoa Manchester Cityyn pidettiin pari vuotta sitten jo lähes varmana, mutta Spurs veti viime hetkillä liinat kiinni. Englantilaiskärki on jatkanut tämän jälkeen uraansa Hotspur Stadiumilla, eikä miehen maalitahti ole osoittanut lainkaan hiipumisen merkkejä.

Sunnuntaina Kanesta tuli Tottenhamin seurahistorian paras maalintekijä, kun osuma numero 267 näki päivänvalon juurikin Cityä vastaan.

Kane oli syystäkin ylpeä saavutuksestaan kertoessaan mietteistään City-voiton jälkimainingeissa.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. On sanoinkuvaamattoman upeaa rikkoa ennätys tälläisessä ottelussa, jonka voitimme ja tämän mielettömän kotiyleisön edessä.

– Tämä on minulle todella tärkeä saavutus ja tuntuu mahtavalta, että se tapahtui juuri täällä. Tätä on vaikea uskoa, mutta olen varma, että vanhempana voin olla tästä ylpeä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga