Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tähtivahti ottaa kantaa ManU:n pelaajatilanteeseen: “Uskon, että hänestä on meille paljon hyötyä”

David de Gea
AOP

Manchester United on menettänyt lyhyen ajan sisään kaksi todella tärkeää pelaajaa ryhmityksestään. Christian Eriksenin loukkaantuminen ja Casemiron pelikielto ovat valtavia menetyksiä punapaidoille. Joukkueen maalivahti David de Gea kertoo, että muiden pelaajien on nyt noustava esiin.

Valioliigaseura Manchester United on totisessa paikassa.  Vahvaa kautta Erik ten Hagin alaisuudessa pelaavat Punaiset Paholaiset ovat kokeneet viikon sisällä kaksi kovaa takaiskua.

Ensin Christian Eriksen loukkaantui FA Cupin ottelussa Readingia vastaan Andy Carrollin älyvapaan taklauksen seurauksena. Casemiro sai suoran punaisen kortin eilen pelatussa Crystal Palace-pelissä, jonka myötä joukkueen keskikentällä on nyt todella paha miesvaje.

Red Devilsin maalivahti, David de Gea, myöntää, että tilanne on haastava, mutta painottaa, että muiden pelaajien täytyy ottaa roolia. Espanjalainen uskoo, että siirtoikkunan viime hetkillä hankittu Marcel Sabitzer pystyy omalta osaltaan auttamaan joukkuetta.

– On sanomattakin selvää, että kahden näin tärkeän pelaajan menettäminen on kova isku. Meillä on kuitenkin laaja ryhmä, jossa kaikki haluavat vastuuta.

– Sabitzer ehti debyytissään osoittamaan, että hän on laatupelaaja. Hän on hyvä pallon kanssa ja pystyy tekemään tärkeitä katkoja. Uskon, että hänestä on meille paljon hyötyä jatkoa ajatellen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga