Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Haka testaa kahta ulkomaalaispelaajaa: “Lupaavalta näyttää”

Juan Lescano hyökkääjä FC Haka
AOP

Veikkausliiga-kauteen valmistautuva FC Haka tiedotti perjantaina testaavansa kahta ulkomaalaispelaajaa.

Veikkausliigan FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoi perjantaina olevansa luottavaisin mielin uuden kauden suhteen. Samalla hän kertoi myös kahdesta uudesta testimiehestä.

– Paljon eheämpi viikko alla nyt. Hyvin saatu treenata viikko ja varmasti ollaan valmiimpia, kuin viime lauantaina.

– Pari testipelaajaa ollut mukana ja kun muut huomaa, että ne on laatupelaajia, niin sillä on aina vaikutusta myös muiden tekemiseen.

Toinen testipelaaja on italialainen 24-vuotias keskikenttäpelaaja Fallou Ndiaye ja toinen on 30-vuotias argentiinalainen hyökkääjä Juan Lescano. Molemmat ovat olleet tämän viikon Valkeakoskella testissä ja ehtineet jo debytoidakin kentällä.

– Viimeinen peli hänellä on toukokuulta, mutta vaikuttaa laatupelaajalta. On hienoa myös huomata, että mies on pitänyt itsensä kunnossa, vaikka täyteen pelikuntoon on vielä matkaa, Tainio kertoo Lescanosta.

– Molempien pelaajien suhteen ollaan viisaampia viikonlopun jälkeen, mutta lupaavalta näyttää, Tainio jatkaa.

Ndiaye pelasi jo viime kaudella Suomessa Kolmosessa FC Kontussa 15 ottelua ilman tehoja. Lescano pelasi viime kaudella Australian A-Leaguessa Brisbane Roarissa 20 ottelussa hän teki viisi maalia ja antoi yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat