Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Veikkausliigan Haka testaa kahta ulkomaalaispelaajaa: “Lupaavalta näyttää”

Juan Lescano hyökkääjä FC Haka
AOP

Veikkausliiga-kauteen valmistautuva FC Haka tiedotti perjantaina testaavansa kahta ulkomaalaispelaajaa.

Veikkausliigan FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoi perjantaina olevansa luottavaisin mielin uuden kauden suhteen. Samalla hän kertoi myös kahdesta uudesta testimiehestä.

– Paljon eheämpi viikko alla nyt. Hyvin saatu treenata viikko ja varmasti ollaan valmiimpia, kuin viime lauantaina.

– Pari testipelaajaa ollut mukana ja kun muut huomaa, että ne on laatupelaajia, niin sillä on aina vaikutusta myös muiden tekemiseen.

Toinen testipelaaja on italialainen 24-vuotias keskikenttäpelaaja Fallou Ndiaye ja toinen on 30-vuotias argentiinalainen hyökkääjä Juan Lescano. Molemmat ovat olleet tämän viikon Valkeakoskella testissä ja ehtineet jo debytoidakin kentällä.

– Viimeinen peli hänellä on toukokuulta, mutta vaikuttaa laatupelaajalta. On hienoa myös huomata, että mies on pitänyt itsensä kunnossa, vaikka täyteen pelikuntoon on vielä matkaa, Tainio kertoo Lescanosta.

– Molempien pelaajien suhteen ollaan viisaampia viikonlopun jälkeen, mutta lupaavalta näyttää, Tainio jatkaa.

Ndiaye pelasi jo viime kaudella Suomessa Kolmosessa FC Kontussa 15 ottelua ilman tehoja. Lescano pelasi viime kaudella Australian A-Leaguessa Brisbane Roarissa 20 ottelussa hän teki viisi maalia ja antoi yhden maalisyötön.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat