Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal tavoittelee Barcelonan laitahyökkääjää

Ansu Fati hyökkääjä Barcelona
AOP

Arsenalin uutisoidaan olevan FC Barcelonan Ansu Fatin perässä. Nuorukainen nousi valtavin odotusten saattelemina La Liga-estradille, mutta tällä kaudella vastuu on jäänyt odotettua vähäisemmäksi.

FC Barcelona teki viime kesänä valtavia hankintoja, kun Camp Noulle saapui Robert Lewandowskin ja Raphinhan kaltaisia pelaajia.

Seuraa vuodesta 2020 edustaneen Ansu Fatin vastuu kärsi tästä selkesti, eikä asiaa avauskokoonpanoon ole juurikaan ollut.

Fati on pelannut 19 La Liga-ottelussa tällä kaudella, mutta pääasiallisesti vaihtopelaajan roolissa. Nuorukainen on aloittanut toistaiseksi vain 7 Espanjan liigan ottelua, jonka raportoidaan saaneen hänet miettimään seuran vaihtamista.

Barcelona on aiemmin ilmoittanut, ettei 20-vuotias superlupaus on kaupan mihinkään hintaan, mutta tämä ei ole lähteiden mukaan estänyt Euroopan suurseurojen lähtentelyjä.

Viimeisten tietojen mukaan Arsenal on iskenyt silmänsä lahjakkaaseen Fatiin, mutta asia ei ole vielä edennyt mihinkään suuntaan.

Mikel Artetan valmentama ryhmä on ollut kovassa iskussa tällä kaudella, mutta espanjalaiskoutsin tiedetään haaveilevan jo ensi kauden vahvistuksista.

Fati saattaisi pelillisten ominaisuuksiensa puolesta sopia hyvin Artetan äärimmiäsen hyökkäysvoittoiseen sapluunaan.

Lähde: The Transfer Tavern

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset