Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Jesse Marschille näytettiin ovea – Onko tämä mies Leeds Unitedin seuraava päävalmentaja?

Jesse Marsch
AOP

Leeds United tiedotti maanantaina päättäneensä Jesse Marschin työsuhteen. Yhdysvaltalainen ehti toimia valkopaitojen peräsimessä vuoden päivät, mutta tulokset jäivät vaatimattomiksi. Sunnuntainen tappio Nottingham Forestille oli liikaa seurajohdolle, joka päätti erottaa miehen heti seuraavana päivänä.

Legendaarisen Marcelo Bielsan saappaisiin astunut Jesse Marsch ei saanut käännettyä Leeds Unitedin kurssia.

Joukkue vältti viime kaudella täpärästi putoamisen Championshipiin viimeisellä kierroksella tulleen Brentford-voiton ansiosta.

Tällä sesongilla reilusti vahvistuneelta pelaajaryhmältä odotettiin selkeää tasonsnostoa, mutta tulokset ovat toistaiseksi olleet kaikkea muuta kuin toivotunlaisia. 20 pelaamastaan ottelusta Leeds on voittanut neljä, pelannut 6 tasuria ja hävinnyt peräti 10.

Viikonloppuna City Groundilla tullut tappio Nottingham Forestia vastaan riitti johtoportaalle ja Marschille näytettiin maanantaina ovea. Jenkkiläisen alaisuudessa Leeds pystyi voittamaan vain 29,73 prosenttisesti ottelunsa.

Joukkue majailee tällä hetkellä seitsemäntentätoista maalieron turvin putoamisviivan yläpuolella.

Marschin seuraajaa ei olla toistaiseksi vielä nimetty, mutta huhujen mukaan vahvoilla on West Bromwichin Carlos Colberan. Espanjalainen on tehnyt hyvää työtä Baggiesin peräsimessä ja nostanut seuran taisteluun paikasta Championshipin kärkinelikossa.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga