Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityyn kohdistuvilla syytöksillä rajut seuraukset: Juuri jatkosopimuksen tehnyt Guardiola vaihtamassa maisemaa?

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn epäillään rikkoneen FIFA:n reilun pelin sääntöjä peräti sata kertaa vuosien 2009-2018 välisellä ajanjaksolla. Jos joukkue todetaan syylliseksi, sillä saattaa olla todella kauaskantoiset seuraukset. Rangaistuksena saattaa olla pahimmilaan Valioliigan ulkopuolelle sulkeminen.

Hallitsevaan Valioliigan mestaria Manchester Cityä pidettiin ennen kauden alkua jälleen suurimpana ennakkosuosikkina.

Citizens on toki edelleen vahvasti mukana mestaruustaistelussa, mutta viime viikkoina kone on yskinyt. Pelilliset ongelmat saattavat kuitenkin olla pienin Pep Guardiolan murheista.

City on parhaillaan laajan tutkinnan kohteena, kun seuran väitetään syyllistyneen FIFA:n reilun pelin sääntöjen rikkomiseen peräti sata kertaa vuosien 2009 ja 2018 välillä.

Syytteet nousivat ensimmäisen kerran pinnalle vuonna 2020. Guardiola seisoi tuolloin omiensa rinnalla, mutta totesi, että vaihtaa maisemaa, jos hänelle ollaan valehdeltu.

Katalaani allekirjoitti hiljattain jatkosopimuksen vuoteen 2025 asti, mutta viimeisten raporttien mukaan hän saattaa olla vaihtamassa maisemaa ennen kuin tutkinta tulee päätökseensä.

Cityn mahdollisia rangaistuksia ovat muun muassa pistevähennys, otteluiden uudelleen pelaaminen tai jopa kokonaan Valioliigan ulkopuolelle sulkeminen. Vakavimmat sanktiot tuskin toteutuvat, mutta tälläistä päänsärkyä Guardiola vähiten tarvitsi muiden ongelmiensa keskellä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga