Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU ja Barcelona kilpailevat Atléticon tähtipelaajasta

Yannick Carrasco
AOP

Atlético Madridin Yannick Carrascon on uutisoitu jo pidemmän aikaa olevan lähtökuopissa. Taitavan belgialaisen nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2024, mutta seurasiirron uskotaan tapahtuvan tätä ennen.

Yannick Carrascon pelit näyttävän olevan tulossa päästökseen Metropolitanolla. Carrasco on menettänyt hieman asemiaan Atlético Madridin hierarkiassa ja vakiopaikka avauskokoonpanossa on kaikkea mutta kuin selvää.

Belgialainen on pelannut tällä kaudella 19 La Liga-ottelussa, mutta tullut usein vaihdosta kentälle.

Memphis Depay liikkui aiemmin Barcelonasta Atléticoon , jonka jälkeen Carrascon on uutisoitu olevan matkalla toiseen suuntaan.

Kuten aiemmin uutisoimme, Barca on kertonut julkisesi ihailustaan pelaajaa kohtaan ja kauppojen on uskottu olevan sinettiä vaille valmis.

Nyt tilanteeseen on tullut kuitenkin muuttuja, sillä Valioliigan mahtiseura Manchester United on upottanut oman lusikkansa soppaan.

Punaisten Paholaisten managerin, Erik ten Hagin, tiedetään pitävän silmänsä avoinna uusien hankintojen varalta ja viime päivinä esiin on noussut Carrascon nimi.

Carrasco saapui Diego Simeonen alaisuuteen vuonna 2020 ja nousi nopeasti joukkueen avainpelaajien joukkoon. Miehen matka on jatkumassa todennäköisesti jälleen kesällä, mutta tuleva osoite on toistaiseksi hämärän peitossa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset