Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Uskomaton kirous! Tällä stadionilla Manchester City ei onnistu

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn leirissä oltiin varmasti riemukkaissa tunnelmissa lauantain jälkeen, kun sarjassa viimeisenä ollut Everton onnistui viemään täyden pistepotin, kun sarjaa johtava Arsenal oli vieraana Goodison Parkilla. Voitolla Tottenhamista City olisi noussut jo kahden pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta Arsenalista.

Tottenham vei voiton Manchester Citystä lukemin 1-0 Harry Kanen maalilla sunnuntaina. Samalla Tottenham jatkoi hurjaa virettään kotiareenalla juurikin Citya vastaan. Vuoden 2019 jälkeen, jolloin Tottenhamin uusi Tottenham Hotspur Stadium avattiin, City ei ole onnistunut kertaakaan voittamaan Spursia vieraissa Valioliigassa.

Itse asiassa Tottenhamin kotistadionin kirous Citya kohtaan on ollut niin vahva, että City ei ole lähes neljään vuoteen onnistunut tekemään maaliakaan Spursin vieraana Valioliigassa. Sunnuntain ottelun jälkeen Citylla oli kasassa 84 laukausta, joista yksikään ei ollut mennyt hyväksytysti maaliin. Saldona on myös kaksi epäonnistunutta rangaistuslaukausta vuosien saatossa.

Samalla Tottenhamin voitto aiheutti kovan kolauksen Cityn mestaruushaaveille. Nyt Arsenalilla on rästipelinsä jälkeen mahdollisuus karata jälleen kahdeksan pisteen karkumatkalle suhteessa Cityyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga