Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Brassilegendan poika lähellä sopimusta FC Barcelonan kanssa

FC Barcelona
AOP

Ronaldinho muistetaan yhtenä FC Barcelonan seurahistorian parhaimmista pelaajista. Entisen superstaran poika, João Mendes de Assis Moreira on huhujen mukaan erittäin lähellä sopimuksen kirjoittamista Katalonian jättiseuran kanssa.

Mittavan uran Euroopan kentillä tehnyt Ronaldinho jätti oman kädenjälkensä nykyjalkapalloon. Brasilialainen on millä tahansa mittapuulla yksi viimeisten vuosikymmenten parhaista pelaajista.

Ylivertaisesta tekniikastaan muistettava Ronaldinho oli 2000-luvun alussa yksi FC Barcelonan johtavista pelaajista ja toimi muun muassa Lionel Messin oppi-isänä.

Brassitaiturin matka jatkui Kataloniasta AC Milaniin, jonka jälkeen ura jatkui Etelä-Amerikassa. Lopullisesti nappulakengät jäivät naulaan vuonna 2018.

Legendan poika, João Mendes de Assis Moreira, on niin ikään jalkapalloilija ja lähteiden mukaan seuraamassa isänsä jalanjälkiä.

Aiemmin kotimaansa Cruzeiron riveissä pelannut Mendes on tällä hetkellä ilman seuraa. 17-vuotias nuorukainen on kuitenkin viimeisten rapottien mukaan vakuuttanut Barcelonan järjestämällä testijaksolla ja hänen uskotaan olevan lähellä sopimuksen tekemistä.

Mendes on pelipaikaltaan pääasiallisesti keskushyökkääjä, mutta kykenee pelaamaan myös hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai kärjen alapuolella.

Mendes ei ole toistaiseksi edustanut kotimaataan vielä millään tasolla, mutta jos kehitys jatkuu samanlaisena lienee Brasilian maajoukkuerinkiin nouseminen vain ajan kysymys.

Lähde: Barca News Network

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset