Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähtö lähenee: West Ham-legenda ottaa kantaa keskikenttätähden tilanteeseen: “Nykymaailma on tälläinen”

Declan Rice
AOP

Declan Ricen pitkään jatkunut West Ham-ura on tulossa päätökseensä. Mies myönsi hiljattain, että Mestarien liigassa pelaaminen on yksi hänen suurimmista tavoitteistaan. Nyt keskikenttätähden tilanteeseen ottaa kantaa Hammersin urheilutoimenjohtaja, Mark Noble.

West Ham on todennäköisesti joutumassa päästämään Declan Ricestä irti. Lontoolaisia vuodesta 2017 lähtien edustanut Rice on ollut pitkään siirtohuhujen keskiössä.

Hammers ei ole kuitenkaan suostunut neuvottelemaan muiden seurojen kanssa hänen tilanteestaan ja David Moyes väläytti aiemmin, että mies ei ole kaupan ainakaan alle 100 miljoonan punnan.

Tosiasiat on kuitenkin tulossa vastaan ja pelaaja itsekin myönsi hiljattain, että kirkkaimmissa valoissa pelaaminen on aina ollut hänen haaveensa.

West Ham tuskin pystyy tarjoamaan tähdelleen Mestarien liiga-otteluita ainakaan lähivuosien aikana, joten seuran vaihtaminen saattaa olla ainoa vaihtoehto.

Nyt suunsa avaa Mark Noble, jolta Rice peri kapteeninnauhan viime kesänä. Noble siirtyi peliuransa jälkeen Hammersin urheilutoimenjohtajaksi.

– Nykymaailma on tälläinen. Useat nuorista pelaajista haluavat pelata Mestarien liigaa, eikä heitä voi syyttää. Rice ei ole poikkeus.

– Mitä ikinä hänen kohdallaan tapahtuukaan, toivomme, että hän voi jatkaa upeita esityksiään. Hän on osoittanut arvonsa tälle seuralle, mutta on täysin ymmärrettävää, että hän haluaa taistella pokaaleista.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset