Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hollantilaislegenda lyttää superlupauksen siirron Valioliigaan: “Kaikki olisi toisin jos…”

Cody Gakpo
AOP

Cody Gakpon siirtyminen PSV:stä Liverpooliin oli yksi alkuvuoden puhutuimmista diileistä. Hollantilaislupauksen uskottiin olevan matkalla Manchester Unitediin, mutta lopulta mies päätyi Anfieldille. Ronald Koeman kertoo mielipiteensä Gakpon siirtopäätöksestä.

Kovaa jälkeä PSV Eindhovenissa tehnyt Cody Gakpo oli viime kesästä lähtien valtavan huhumyllyn keskiössä. Puheet miehen ympärillä kiihtyivät entisestään hänen esiinnyttyään edukseen Qatarin MM-kisoissa Hollannin edetessä aina puolivälieriin asti.

Gakpo iski kolme näyttävää maalia turnauksen aikana, jonka myötä hänen siirtonsa seurajoukkuetasolla vaikutti saaneen viimeisen sinetin.

Nuorukaisen uutisoitiin olevan siirtymässä Old Traffordille Erik ten Hagin alaisuuteen, mutta lopulta pisimmän korren veti Liverpool.

Kovista odotuksista huolimatta Gakpo ei ole toistaiseksi vielä onnistunut maalinteossa uuden joukkueensa paidassa.

Hollantilaislegenda ja entinen Barca-valmentaja, Ronald Koeman, uskoo, että Gakpon olisi kannattanut jatkaa kehittymistään kotimaassaan.

Englannissa taso on korkeammalla kuin Hollannissa, Koeman toteaa.

– Gakpo siirtyi joukkueeseen, jolla on meneillään vaikea jakso. Uutena pelaajana häneen kohdistuu valtavat paineet.

– Hän joutui kovaan testiin, eikä häneen luoteta, jos tulosta ei ala tulla välittömästi. Tuollainen on hyvin vaikeaa nuorelle pelaajalle. Kaikki olisi toisin, jos hänellä olisi enemmän kokemusta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga