Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vähälle vastuulle jäänyt Newcastle-ikoni siirtymässä muualle? – “Tärkeintä minulle on päästä pelaamaan”

Allan Saint-Maximin
AOP

Allan Saint-Maximin on jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle Newcastle Unitedin riveissä. Ranskalaishyökkääjä oli viime vuonna yksi Eddie Howen luottomiehistä, mutta tällä sesongilla rooli on kutistunut.

Viime kaudella Newcastlen hyökkäyksessä ilahduttanut Allan Saint-Maximin on jäänyt tänä vuonna sivustaseuraajan rooliin. Osittain tämä selittyy miehen lukuisilla loukkaantumisilla, mutta terveenä ollessakaan avauskokoonpanoon ei tunnu juurikaan olevan asiaa.

Lauantaina mies oli viidennen kerran joukkueensa avauksessa, kun Magpies kohtasi West Hamin St. James’ Parkilla. Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten viime elokuun, kun Saint-Maximin aloitti Newcastlen ottelun.

Joelintonin nousujohteinen vire on syönyt ranskalaisen peliaikaa, eikä Anthony Gordonin saapuminen Evertonista tule luultavasti helpottamaan tilannetta.

Lähteiden mukaan Saint-Maximin tilanne on herättänyt usean seuran kiinnostuksen ja häntä tarkkailaan monelta taholta. Mies itse avaa avaa nyt suunsa ja kommentoi tulevaisuuttaan.

– Haluan olla rehellinen, koska valehtelu ei johda mihinkään. Tilanteeni huomioonottaen on täysin normaalia, että muut seurat osoittavat kiinnostusta ja haluavat tehdä kauppaa.

Olen ylpeä saadessani edustaa Newcastlea, mutta tärkein kaikkein tärkeintä minulle on päästä pelaamaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset